Fenno Lakiakatemia

Haluamme tehdä arjestasi helpomman

Fenno Lakikoulu – ymmärrettävää lakineuvontaa yrityksille ja yksityishenkilöille

Lakikoulu

Fennon Lakikoulussa saat arvokasta ja syventävää tietoa yritysten ja yksityishenkilöiden juridisiin tilanteisiin. Lakikoulu on käyttäjille täysin maksuton. Lakikoulun videoiden kautta asiantuntijamme ovat lähellä Sinua, riippumatta paikasta tai kellonajasta. Tuotamme Lakikouluun säännöllisesti uutta mielenkiintoista sisältöä tiedonnälkäisille.

Katso oppimateriaalit alta ja klikkaa oppimaan uutta!

Lakikoulu on Asianajotoimisto Fenno Oy:n ylläpitämä videokoulutuspankki. Lakikoulussa on ajankohtaista ja yleistä tietoa insolvenssioikeuden, rakentamisen ja asumisen, yritysoikeuden, sekä perhe- ja perintöoikeuden aihepiireistä. Lakikoulussa ja sen koulutusvideoilla annettuja tietoja ei voida sellaisenaan soveltaa yksittäistapauksiin eivätkä ne ole toimintaohjeita yksittäistapauksissa.
Oikeudellisissa ongelmissa suosittelemme oikeudellisen neuvonnan osalta kääntymään kyseiselle oikeudenalalle erikoistuneen asianajajan puoleen.

 

Insolvenssioikeus

Tässä Lakikoulun osiossa perehdymme mm. maksukyvyttömyyden oikeudellisiin seurauksiin ja menettelyyn. Insolvenssioikeuteen kuuluvia menettelyitä ovat konkurssi, yrityssaneeraus, yksityishenkilön velkajärjestely ja ulosotto.

Opi lisää

Yritysoikeus

Tässä Lakikoulun osiossa tutustumme mm. omistajanvaihdoksiin, sopimusoikeuteen, osakassopimuksiin sekä jatkuvuussuunnitteluun.

Opi lisää

Sopimusoikeus

Tässä Lakikoulun osiossa pyritään antamaan yleiskuvaus suomen sopimusoikeudesta minkä lisäksi annetaan mm. eväitä siihen, miten sopimuksia tulkitaan epäselvissä tilanteissa.

Opi lisää

Rakentamisen ja asumisen juridiikka

Tässä Lakikoulun osiossa käymme läpi asumisen ja rakentamisen juridiikkaan liittyviä aihepiirejä eri toimijoiden, kuten tilaajien, urakoitsijoiden, isännöitsijöiden ja asuntoyhtiöiden osalta.

Opi lisää

Perhe- ja perintöoikeus

Tässä Lakikoulun osiossa käymme läpi mm. avioehtoa, edunvalvontaa ja testamenttiä koskevia aiheita.

Opi lisää

Muut asiantuntijavideot

Aiheina mm. riitojen ennaltaehkäisy, korvaava työ, hallituksen jäsenen vastuu, yritysomaisuus testamentissa ym.

Katso lisää

Kysy neuvoa Fennolta!

Haluatko ottaa yhteyttä luottamuksellisesti?

Avaa suojattu lomake