6. Verotus

6. Verotus

Osiossa käsitellään yrityskauppoihin liittyviä verokysymyksiä. Osiossa käsitellään verotusta niin Liiketoimintakaupan kuin osakekaupan verotuksen osalta. Lisäksi siinä käydään läpi muita yrityskauppoihin liittyviä veroja. Osiossa käsitellään myös sukupolvenvaihdoshuojennussäännöksiä verotaakan keventämiseksi.

Videolta opit näistä aiheista:
 • Liiketoimintakaupan verotus
 • Osakekaupan verotus
 • Muut omistajanvaihdoksen verot
  • Tässä osiossa kerrotaan omistajanvaihdostilanteisiin liittyvästä arvonlisäverovelvollisuudesta sekä velvollisuudesta maksaa varainsiirtoveroa
 • Sukupolvenvaihdoksen verotus

Kysy neuvoa Fennolta!

Haluatko ottaa yhteyttä luottamuksellisesti?

Avaa suojattu lomake

  Kaikki aihealueen videot

  3. Yrityskaupan vaiheet

  Tässä osiossa kerrotaan mitä eri vaiheita yrityskauppaan tyypillisesti sisältyy eli käydään läpi yhtiön myyntikuntoon saattamista.

  4. Yrityskaupan asiakirjat

  Näissä videoissa käydään läpi yrityskauppaa liittyviä tyypillisimpiä sopimuksia ja asiakirjoja ja pyritään antamaan niistä yleiskuvaus.

  5. Yrityskaupan jälkityöt

  Tässä osiossa käsitellään asioita, jotka on syytä huomioida yrityskaupan jälkeen. Lisäksi käsitellään kohteen haltuunottoon liittyviä kysymyksiä.

  6. Verotus

  Osiossa käsitellään yrityskauppoihin liittyviä verokysymyksiä. Osiossa käsitellään verotusta niin Liiketoimintakaupan kuin osakekaupan verotuksen osalta.

  Go to Top