Palvelut yrityksille

Haluamme toimia yrityksesi pitkäaikaisena kumppanina ja tarjota henkilökohtaista palvelua. Keskeinen vahvuutemme on liiketoimintaymmärrys ja kiinnostus edistää yrityksesi liiketoimintaa palveluillamme. Haluamme ymmärtää asiakkaidemme liiketoiminnan.

Asiakkaitamme ovat yrittäjäomisteiset mikro- ja pk-yritykset, mutta kokemusta meillä on myös suurten yritysten juridisista toimeksiannoista. Kokeneet lakimiehemme kykenevät hoitamaan myös laajoja ja vaativia järjestelyitä. Fennon yritystoimeksiannoista vastaavan tiimin lakimiehet tavoitat kaikista seitsemästä toimipisteessämme ja tulemme mielellämme myös luoksesi.

LUE LISÄÄ

Riidanratkaisut / Oikeudenkäynnit

Mikäli riita ei ole vältettävissä, se täytyy ratkaista. Riidanratkaisussa pyrimme aina asiakkaamme kannalta parhaaseen ratkaisuun. Usein tämä tarkoittaa riidan tehokasta ja nopeaa, asiakkaamme kannalta järkevää sopimista.

LUE LISÄÄ

Rakentaminen ja asuminen

Rakentamiseen ja asumiseen sekä kiinteistö- ja asuntokauppoihin liittyvät kysymykset ovat Asianajotoimisto Fennon vahvaa osaamisaluetta. Toimistomme asiantuntijoilla on pitkäaikainen kokemus asunto-, kiinteistö- ja rakentamisjuridiikasta.

Asianajotoimisto Fennolta saat asiantuntevat vastaukset kaikkiin kiinteistö- ja asuntojuridiikkaan liittyviin kysymyksiisi. Rakennusurakoihin ja muuhun rakentamiseen liittyvät sopimuskysymykset, asuntoyhtiöihin liittyvä juridiikka sekä asunto- ja kiinteistökaupan vastuukysymykset kuuluvat ydinosaamisalueeseemme.

LUE LISÄÄ
rakentaminen ja asuminen
maksukyvyttomyys konkurssi

Konkurssit, yrityssaneeraukset

Asiantuntijamme ovat osallistuneet yli 1000 konkurssiin ja yli 500 yrityssaneeraukseen käräjäoikeuden määräämänä pesänhoitajana, selvittäjänä tai velkojan edustajana. Asiantuntijoillamme on laaja taloudellinen osaaminen sekä ymmärrys.

Kokemuksiemme perusteella pystymme arvioimaan yrityksen tilanteen nopeasti. Annamme ammattitaitoisen arvion, mikä maksukyvyttömyysprosesseista on tilanteeseen oikein ja mahdollinen.

LUE LISÄÄ

Perhe- ja perintöoikeus

Me Asianajotoimisto Fennossa tarjoamme laajan asiantuntemuksemme käyttöösi kaikissa perhe- ja perintöoikeuteen liittyvissä asioissasi. Huomioimme tilanteesi kokonaisvaltaisesti ja etsimme parhaat toimintatavat kaikissa juridisissa kysymyksissäsi.

Avustamme vakiintuneesti osapuolia kuolinpesiin ja avioeroihin liittyvissä riitaisuuksissa. Toimistomme asiantuntijat toimivat myös käräjäoikeuden määrääminä pesänselvittäjinä ja -jakajina kuolinpesissä ja pesänjakajina avio- sekä avoliiton päättymistä koskevissa tilanteissa.

LUE LIsÄÄ
perintöoikeus