Rakennus- ja urakkariidat

Fennon rakennusryhmää työllistävät laajasti rakennusurakoihin liittyvät riitaisuudet. Yleisiä riidanaiheita ovat urakkasuoritteen laatuun ja toteuttamisaikatauluun sekä toisaalta tilaajan maksuvelvollisuuden täyttämiseen liittyvät kysymykset. Myös lisä- ja muutostyöt aiheuttavat merkittävän määrän riitaisuuksia rakennusurakoissa.

Asiantuntijamme hoitavat vakiintuneesti urakkariitoja. Etenkin urakkariidoissa joihin soveltuu YSE98 sopimusehdot, prosessiin liittyvät muotomääräykset ovat varsin tarkkoja, joten asiantuntevan avustajan käyttäminen on tärkeää.

Rakennushankkeisiin liittyvistä merkittävistä taloudellisista intresseistä johtuen puutteelliset toimintatavat voivat johtaa suurinkin oikeudenmenetyksiin.

Rakennusryhmämme palvelee osapuolia sekä rakennusprojektin aikana että sen jälkeen mahdollisesti aiheutuvissa riitaisuuksissa. Rakennusryhmämme hoitaa vakiintuneesti toimeksiantoja julkisille toimijoille, rakennusliikkeille ja rakennuttajille. Asiantuntijoillamme on laaja kokemus mm. koulujen ja julkisten rakennusten urakkariidoista.

Kysy neuvoa Fennolta!

Haluatko ottaa yhteyttä luottamuksellisesti?

Avaa suojattu lomake tästä