Työoikeus

Työoikeuden asiantuntijamme palvelevat yksityishenkilöitä, yrityksiä ja yhteisöjä työoikeudellisissa kysymyksissä. Palveluihimme kuuluvat työoikeudelliset sopimukset, oikeudenkäynnit ja konsultointi.

Työoikeudellisten pelisääntöjen hallinta on merkittävä yrityksen menestystekijä. Hyvin tehdyt sopimukset ja oikein hoidetut neuvottelutilanteet ovat yrityksen kannalta parasta työoikeudellisten riskien hallintaa ja henkilöstön kannalta perusta työmotivaation säilymiselle.

Työoikeudellisten ongelmatilanteiden kirjo on laaja. Työ- ja virkasuhteiden määräaikaisuus, työntekijän irtisanomissuoja, vuokratyövoimaa, yhteistoimintaneuvotteluja ja salassapitovelvollisuutta koskevat kysymykset edellyttävät kokemusta. Lainsäädäntöä täydentävä sopimus selventää hallituksen jäsenten, toimitusjohtajan ja muiden johtavassa asemassa olevien henkilöiden suhdetta yritykseen ja sen muutostilanteisiin.

Yritysten sukupolvenvaihdoksiin ja liiketoiminnan luovutuksiin liittyvät sopimusasiat muodostavat työoikeuden alalla merkittävän ja kasvavan painopistealueen, jonka pitäisi olla jokaisen muutosta suunnittelevan tai tekevän yrityksen hallinnassa.

Vankan kokemuksen omaavat juristimme avustavat sekä yrityksiä että työntekijöitä niin sopimusten teossa kuin ongelmatilanteiden selvittämisessä.

Kysy neuvoa Fennolta!

Haluatko ottaa yhteyttä luottamuksellisesti?

Avaa suojattu lomake tästä