Etsimme asumisen ja rakentamisen ryhmäämme lakimiestä/asianajajaa. Ensisijaisesti toivomme, että työskentelet toimipisteessämme Helsingissä tai Järvenpäässä.

Lähetä hakemus

Oletko tottunut tekemään töitä asuntoyhtiöitä ja/tai urakointia koskevan juridiikan parissa. Oletko kiinnostunut asiakkuuksien ja toimeksiantojen hankkimisesta, sekä markkinointitoimista?

Toimeksiannoissamme otamme paikallisesti kopin, mutta tarvittavan osaamisen asian hoitamiseksi rakennamme ryhmänä. Toimenkuvassasi pääsetkin toteuttamaan asiakaslupaustamme ”haluamme tehdä arjestasi helpomman” käytännössä.

Henkilönä olet rohkea tarttumaan asioihin, ratkaisemaan ongelmia ja tekemään päätöksiä. Sinulle on luontevaa ottaa vastuuta ja tehdä työsi oma-aloitteisesti, mutta olet myös erinomainen tiimipelaaja ja verkostoituminen sekä uusasiakashankinta on sinulle luontevaa.

Erityisesti toivomme sinulta kahden- kolmen vuoden kokemusta seuraavista asioista:

  • Asuntoyhtiöjuridiikka ja siihen liittyvä riidanratkaisu

ja/tai

  • rakentamiseen liittyvä riidanratkaisu

Kokemus asuntoyhtiöjuridiikkaan liittyvistä toimeksiannoista ja asuntoyhtiöiden hallintoon liittyvästä juridiikasta sekä/tai urakkariitaisuuksien hoidosta ja niihin liittyvistä selvityksistä luetaan eduksesi. Lupalakimiehen pätevyys on ehdoton etu tehtävän hoitamisessa.

Tarjoamme tulevalle fennolaiselle loistavan mahdollisuuden yhdistää itsenäinen työnteko osaavan ja kannustavan tiimin tukeen. Työyhteisömme on rento ja välitön, joten mukaan tuleminen on helppoa. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja mahdollistamme jatkuvan kehityksen urallasi.

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen. Meillä työntekijöihin luotetaan ja työaika ja -paikka joustavat myös sinun tarpeidesi mukaan. Pääset nauttimaan kattavista henkilöstöeduistamme, joiden avulla tuemme hyvinvointiasi työssä ja vapaa-ajalla.

Toivomme saavamme uuden työkaverin ja pyydämme toimittamaan hakemuksen viimeistään 16.3.2022.

Lisätietoja: Tuukka Haaranen, puh. 0503088300 (ti 8.3.2022 klo 12-14 ja ke 9.3.2022 12-14) /tuukka.haaranen@fennolaw.fi.