Oletko perhe- ja perintöoikeuden asiantuntija tai haluatko kehittyä sellaiseksi? Onko asiakaspalvelu ja neuvottelut sekä kasvotusten että verkossa sinulle luonteva tapa tehdä töitä?

Lähetä hakemus

Oletko perhe- ja jäämistöoikeuden asiantuntija tai haluatko kehittyä sellaiseksi? Onko asiakaspalvelu ja neuvottelut sekä kasvotusten että verkossa sinulle luonteva tapa tehdä töitä?

Palvelet asiakkaitamme ensisijaisesti perhe- ja jäämistöoikeudellisissa sekä niihin liitännäisissä kysymyksissä. Tunnistat asiakkaiden tarpeet eri elämäntilanteissa ja pystyt tarjoamaan heille kokonaisvaltaista palvelua. Laadit perhe- ja perintöoikeudellisia asiakirjoja sekä toimit pesänjakajana osituksissa ja pesänselvittäjänä ja -jakajana kuolinpesissä. Takanasi on koko ”Fennoperheen” tuki ja tarvittavan osaamisen asian hoitamiseksi rakennamme ryhmänä.

Toimenkuvassasi pääset toteuttamaan asiakaslupaustamme ”haluamme tehdä arjestasi helpomman” käytännössä.

Henkilönä olet rohkea tarttumaan asioihin, ratkaisemaan ongelmia ja tekemään päätöksiä myös epävarmoissa olosuhteissa. Sinulle on luontevaa ottaa vastuuta ja tehdä työsi oma-aloitteisesti, mutta olet myös erinomainen tiimipelaaja ja verkostoituminen sekä uusasiakashankinta on sinulle luontevaa.

Toivomme että sinulla olisi jo kokemusta erityisesti perhe- ja perintöoikeudesta. Erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön edellytys. Sen lisäksi sujuva ruotsin ja englannin kielen taito on eduksesi.

Toivomme sinulta paljon, mutta vastineeksi saat myös paljon. Tarjoamme tulevalle fennolaiselle loistavan mahdollisuuden yhdistää itsenäinen työnteko osaavan ja kannustavan tiimin tuen kanssa. Saat oppia päivittäin uutta vielä vuosienkin jälkeen ja voimme luvata makeita nauruja työkavereiden kanssa sekä paljon vaihtelevia työtehtäviä.

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen. Meillä työntekijöihin luotetaan ja työaika joustaa myös sinun tarpeidesi mukaan. Kuukausipalkan lisäksi pääset nauttimaan kattavista henkilöstöeduistamme, joiden avulla tuemme hyvinvointiasi työssä ja vapaa-ajalla.

Toivomme saavamme uuden työkaverin ja pyydämme toimittamaan hakemuksen viimeistään 16.3.2022.

Lisätietoja: Henna Murtonen, puh. 044 527 6880 (ke 2.3. ja ke 9.3.) /henna.murtonen@fennolaw.fi ja

Minttu-Maaria Pekkanen, puh. 046 922 0702 (pe 11.3. ja ti 15.3.)/ minttu-maaria.pekkanen@fennolaw.fi