Etsimme uutta oikkaria täydentämään Fennon perhe- ja perintöoikeuden ammattilaisten joukkoa. Tässä tehtävässä toimit yhteistyössä perhe- ja perintöoikeuden toimeksiantoja hoitavien fennolaisten kanssa ja pidät mm. yhteyttä asiakkaisiin ja viranomaisiin, teet selvitystyötä ja laadit asiakirjoja ja avustat monipuolisesti muissa toimiston tehtävissä. Toimenkuvassasi pääsetkin toteuttamaan missiotamme ”haluamme tehdä arjestasi helpomman” käytännössä.

Olet tällä hetkellä ehkä 2-4 vuoden oikeustieteiden opiskelija, jolla on kiinnostusta tutustua perhe- ja perintöoikeuden maailmaan ja sinulla on halu selvitellä monimutkaisiakin asioita ja auttaa sekä palvella asiakkaita. Murtoluvut ovat lähellä sydäntäsi. Käytämme työssä MS Office -ohjelmistoa, ja päivittäisestä työnteosta selviytymiseksi sinulla tulisikin olla myös vähintään hyvä perustason osaaminen erityisesti Excelistä ja Wordista.

Henkilönä olet rohkea tarttumaan asioihin ja oma-aloitteinen. Sinulta tulisi löytyä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja sekä joustavuutta. Toivommekin, että nautit hektisestä ja nopeatempoisesta työstä ja sinusta hioutuu paineen alla entistäkin timanttisempi.

Etsimme oikkaria Jyväskylään määräaikaiseen työsuhteeseen. Viikottainen työaika on n. 2-3 päivää. Haethan paikkaa nopeasti, mutta viimeistään 6.8.2021 lähettämällä CV:n ja työhakemuksen sähköpostilla osoitteeseen office@fennolaw.fi.

Mahdolliset tiedustelut:
Sini Viinikka 044 3080 732, 15.7. – 23.7.
Valtteri Vuorenmaa 050 350 2123, 26.7. – 31.7.
Sami Saarilampi 044 2565 206, 2.8. – 6.8.